Usi de garaj Tulcea

Usi de garaj Tulcea

Usile de garaj Tulcea au fost concepute din dorinta de a oferi in primul rand calitate si siguranta maxima. Usile de garaj Tulcea prezinta mai multe avantaje care fac produsul sofisticat si in acelasi timp usor de utilizat.

Usile de garaj sunt usi de exterior pentru intemperii construite special pentru acces auto. Sunt de mai multe feluri: usi sectionale, tip rulou, basculabile etc. Usile de garaj pot avea dimensiuni variante, se pot realiza in orice culoare.Pentru ușile de garaj firma noastra ofera si montajul in Tulcea si judet.

Se poate monta automatizare sau se pot face cu lant automate. Se recomanda alegerea de panouri izolante pentru pastrarea temperaturii interiore. Usile de garaj Tulcea sunt silentioase si beneficiaza de o utilizare indelungata si sigura.

Usile sectionale se potrivesc pe orice forma de deschidere a garajului (in unghi drept, sau oblic, sub forma unui arc de cerc). Ușile de garaj tip rulou sunt potrivite oricarei dimensiuni de garaj deoarece sunt proiectate si construite sa nu ocupe nicio suprafata in interiorul sau exteriorul garajului.

Usi de garaj actionate cu telecomandă.